zaterdag 7 maart 2015

Leg 2 starting soon

Hoewel we geen fruit hebben kunnen bemachtigen en evenmin veel groenten, enkel wat witte kool en wortelen, besluiten we toch te vertrekken. Wachten op nieuwe voorraden impliceert wachten tot dinsdag wanneer de nieuwe boot uit Zuid-Afrika het eiland weer aandoet. We hebben blikvoer en door Olga ingemaakte maaltijden aan boord en voldoende water om het drie weken op het water uit te houden.

Vanochtend genua 1 aan zijn val omhoog getrokken, was goede exercitie voor mijn kantoorconditie, zo'n val laat zich met zeer grote tegenzin omhoog trekken, zeker bij de hier onvermijdelijke valwinden.

Het plan vanmorgen te vertrekken werd door een uitnodiging van Steward en Sheila van de Imagine herzien: we vertrekken na de maaltijd of - afhankelijk van de wijninname - morgenochtend. Het gezelschap inmiddels kennende is het geen gok te veronderstellen dat we morgen pas naar Brazilië zullen vertrekken. Jullie zullen het wel zien op de spotsite.

Gisteren van Aukje begrepen dat ik mijn baard voortaan maar moet laten staan .. Wordt inmiddels in overweging genomen.

Michel, gefeliciteerd met je vaarbewijs en je verjaardag. Ik neem er vanavond een op je gezondheid en op de zeiltochtjes die we nog veel zullen maken!

So long

Geen opmerkingen:

Een reactie posten