dinsdag 14 april 2015

13 april 2015 - Leg 3 completed



Om twee uur plaatselijke tijd legden we aan in de kleine maina waterland, aardig ver verwijderd van Paramaribo en min of meer in het oerwoud.

Onderweg veel wrakken ontweken, ook in de Surinamerivier zelf, die kennelijk erg ondiep is op sommige plekken. Afwisselend stuurden we en eind goed al goed dus. Al doet de regen wel erg Nederlands aan...

 


We genoten van de aanblik vanaf het water van Voorburg, Paramaribo en Domburg, maar zijn heel blij met de aanleg op een gewone steiger in de marina Waterland, een paar mijl stroomopwaarts vanaf Domburg.

Vandaag kregen we bezoek van Jet, de echtgenote van Dick en haar dochter Maartje, die vanuit Paramaribo een heerlijke Chinese maaltijd meenamen. Dick verliet ons inmiddels en gaat een paar dagen met Jet en Maartje optrekken. Jet en Dick voegen zich straks weer bij ons om verder te reizen naar Martinique, waar Aukje zich ook bij ons zal voegen.

Vanavond slaap ik in een kamer van een bungalow hier op het resort, heerlijk met airconditioning. Morgen zullen we inklaren en ik vermoed dat dat ons een groot deel van de dag zal gaan kosten. We zien daarna wel weer verder. Een ding is door de verhalen van Jet en Maartje zeker, er valt zoveel te beleven dat we moeilijke keuzes zullen moeten maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten